Home Bedrijf Diensten Referenties Contact

 

Disclaimer

 

www.schilder-totaal.nl

Copyright © 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K.v.K nr. 01106412

BTW nr. NL109590971B01

Postbank 2928884

 

Schilderwerk

 

SCHILDER-TOTAAL staat voor een veelzijdigheid aan schilderwerk namelijk.: binnen- of buitenschilderwerk, onderhoud- en nieuwbouw schilderwerk, geheel of gedeeltelijk. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met professionele verfproducten is essentieel voor de levensduur van met name hout. Met de 6% BTW regeling voor woningen ouder dan 2 jaar pakt dit voordelig voor u uit.

 

Buiten Schilderwerk

Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie tegen weersinvloeden. Daarom is het van groot belang dat er goed onderhoud wordt uitgevoerd. SCHILDER-TOTAAL volgt de ontwikkelingen in de branche op de voet. Zo bent u altijd verzekerd van goede materiaalgebruik, veiligheid en gezondheid voor elke situatie, met een perfect resultaat.

 

Binnenschilderwerk

Voor het schilderwerk aan de binnenkant van uw woning, bedrijfspand of instelling maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke verf op water basis. Voor werk dat uitgevoerd mag worden in de winterperiode tussen november en maart biedt de winterschilder u ook nog eens een aantrekkelijke korting.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen en SCHILDER-TOTAAL zal u deskundig adviseren over kleuren, materialen en toepassingen.

 

 

Schilderwerk Behangwerk Glaszetten Kluswerk