Home Bedrijf Diensten Referenties Contact

 

Disclaimer

 

www.schilder-totaal.nl

Copyright © 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K.v.K nr. 01106412

BTW nr. NL109590971B01

Postbank 2928884

 

Kluswerk

 

In de praktijk komt het regelmatig voor dat de schilder schade aan het houtwerk constateert. Gelijk herstellen verkiest de voorkeur zodat de aantasting van de ondergrond zich niet verder ontwikkeld en er geen vertraging optreedt in de schilderwerkzaamheden. SCHILDER-TOTAAL repareert vakkundig en bespaart u de moeite om actie te ondernemen voor een timmerman.

 

U moet denken aan klein timmerwerk zoals vervangen of deelreparaties van boeiplanken, ramen, kozijnen, deuren, houtrot reparaties, gipsen wand of plafond plaatsen.

 

Houtrot

 

De belangrijkste oorzaak van problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van uw woning is Houtrot. Het treedt vaak ongemerkt op, daar waar onvoldoende behandeld hout langdurig in aanraking komt met vocht.

 

Vaak is het voor een houtrot behandeling niet nodig om al het hout te vervangen, maar kan vakkundig uitfrezen van het rotte hout al voldoende zijn. De meeste schades zijn te herstellen met Repair Care. Deze Window Care heeft Sigma als een compleet professioneel reparatiesysteem voor effectief en duurzaam houtherstel onder de naam Flexidur. Na reparatie ziet u geen verschil meer tussen het oude bestaande hout en de nieuwe opvulling.

 

Na persoonlijk contact, uitgebreid advies en voorbereiding zal met de benodigde ervaring en handigheid uw klus geklaard worden.

 

Schilderwerk Behangwerk Glaszetten Kluswerk